Over mij

Hallo, mijn naam is Eddy Westveer.
Ik ben fotograaf.

Eigenlijk  fotografeer ik al vanaf mijn tienerjaren en werd ik geïntrigeerd door beeldmateriaal in al haar verschijningsvormen. Een camera was ook altijd in de buurt. Na de millennium wisseling werden kleine digitale cameraatjes populair en vrij snel daarna kwamen ook de eerste DSLR (Digital Single Lens Reflex) camera’s op de markt. De digitale technieken verbeterden in grote sprongen. Sinds 2003 ben ik me gaan toeleggen op digitale fotografie met bijbehorende nieuwe technieken.

Vanaf 2009 ben ik als professioneel fotograaf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en ben ik lid van de Nederlandse beroepsorganisatie voor professionele fotografen DuPho, wat staat voor Dutch Photographers. 

Ik denk graag mee met mijn opdrachtgevers denk over het beste beeld en maak foto’s op locatie van kantoor tot bouwplaats voor allerlei doeleinden. Dat kan zijn voor kranten, tijdschriften, promotiemateriaal, cd-boekjes, brochures, websites, wanddecoratie of noem het maar op.  Ik ben VCA gecertificeerd. Ik ben dus ook in te huren op de bouwplaats inclusief werkschoenen, veiligheidshelm en veiligheidshesje.

Ik speel  met licht en compositie en leg graag de emotie vast. Dat komt me ook altijd goed van pas. Ook bij mijn werk als reportagefotograaf, bedrijfsfotograaf, portretfotograaf, afscheidsfotograaf, en concert- en muziekfotograaf.

Van Terneuzen tot Tokio fotografeerde ik op, voor en achter jazzpodia en mijn foto’s werden gepubliceerd van Jazzism tot DownBeat en gebruikt voor muziekalbums.

Op deze website geef ik een beperkte inkijk in mijn werk en een indicatie waar u mij voor kunt inhuren.